fbpx

Tarol a méltán népszerű fűtéstechnikai oktatássorozat – Gree Versati hőszivattyú, azonnal raktárról

Az idei ősz sem múlhat el fűtéstechnikai oktatássorozat nélkül. A megújuló energiaforrások térhódításával a hőszivattyúk témaköre évről évre egyre nagyobb érdeklődésre tart számot.

A legnépszerűbb klímamárka vezérképviseletének székhelyén, Szarvason szeptember elején indult előadásszéria lépcsőzetesen dolgozza fel a hőszivattyús fűtési rendszerek teljes körű működését, a készülék kiválasztásának szempontjait, az igényelhető kedvezményes tarifákat, illetve a telepítés és beállítás pontos lépéseit, valamint a szakszerű üzemeltetést. A heti rendszerességgel megrendezésre kerülő szakmai workshop tematikáját idén már a telepítés ellenőrzés szigorításának elemei is színesítik, melynek többlépcsős bevezetéséről szintén felkészült oktatóink előadásai gondoskodnak egészen az év végéig.

A résztvevők alap (BASIC), majd haladó (EXPERT) szinten sajátíthatják el a szakmai ismereteket modulzáró vizsgával tanúsítva a tanfolyamok sikeres elvégzését, melyek jogosítványt biztosítanak először a hőszivattyúk vásárlására, a következő szinten pedig már azok telepítésére. A 22-24 fős csoportokat összefogó szakmai workshopok legfőbb célja a hosszútávú minőségbiztosítás csúcstechnológiás Gree-termék, megbízható szakember és informatív háttértámogatás háromszögében. Az érdeklődők regisztrációs szándékukat a területi értékesítőknél jelezhetik.

Bízunk benne, hogy minden partnerünk számára hasznos információkat adhatunk át a méltán nagy presztízsű; azonnal, készletről elérhető Gree Versati hőszivattyúk telepítéséhez. Sikeres, beüzemelésekben bővelkedő Gree-szezonokat kívánunk!

Kattintson kívülre az összehasonlító sáv elrejtéséhez
Összehasonlítás
Euromonitor International
TANÚSÍTVÁNY MEGTEKINTÉSE!
Euromonitor International
TANÚSÍTVÁNY MEGTEKINTÉSE!
Best Buy Award 2021/22
TANÚSÍTVÁNY MEGTEKINTÉSE!