fbpx

Forradalmi technológia otthonunk légminőségéért

LÉGMINŐSÉG, DE VAJON MINŐSÉGI?
Életünk 90%-át zárt terekben töltjük, mely ugyan megvéd minket a környezeti hatásoktól, ám az éremnek két oldala van: valamit valamiért. Ezt az árat az egészségünk kockáztatásával fizetjük meg. A belső terek légszennyezettsége 5-szöröse a szabad levegőhöz képest. A penészgomba, a vírusok és a baktériumok 5x nagyobb mértékben vannak jelen.

Ennek megoldásaként a Gree Magyarország hozta el hazánkba a légtisztítás forradalmi újítását, a Tadiran AIROW 3 légtisztító modult. Az eszköz magasoldalfali klímaberendezésekbe, fan-coil-okba és GMV beltéri egységekbe könnyedén elhelyezhető, láthatatlan védelmet nyújtva a bent tartózkodók számára. A szabadon álló légtisztító társaival szemben teljesítménye nem korlátozódik az áthaladó levegőre, a tisztító formulát kifejezetten a belső légterekhez állítja elő, továbbá a klímaberendezésbe történő szerelést követően gyakorlatilag láthatatlanná válik.

KÓROKOZÓK ELLEN
A Tadiran AIROW 3 egy egyedülálló hidrogén-peroxid-ot előállító modul, mely legalább 99,994%-kal csökkenti a levegőben terjedő kórokozókat.

COVID ELLEN
Hatékony légtisztítás, mely akár 99,93%-kal redukál bizonyos ismert aeroszolos kórokozókat, köztük a SARSCoV-2-t.

PENÉSZ ELLEN
Elpusztítja az egyéb vírusok, baktériumok és a penészgomba 99,4%-át.

BIZTONSÁG
A Tadiran AIROW 3 kevesebb, mint 15ppb-t állít elő a hidrogén-peroxidból, mely megközelítőleg 66x kevesebb a megengedett határértéknél.

MŰKÖDÉSI ELV
A levegőben levő víz és oxigén molekuláiból elektrokémiai úton hidrogén-peroxidot állít elő, mely egy többéves fejlesztést eredményeként szabadalmaztatott technológia és új távlatot nyit a légtisztítás terén. Az előállított fertőtlenítő szer egyik legnagyobb erénye, hogy nem az áthaladó levegőt tisztítja, hanem a belső – baktériumokkal és vírusokkal teli – levegőbe juttatva teljesen megtisztítja a kondicionált teret.

H2O2 TECHNOLÓGIA
Szabadalmi oltalom alatt álló légtisztító technológia, mely hidrogén-peroxidot használ a levegőben szálló kórokozók elpusztítására, így biztosítva, hogy a belélegzett levegő tisztább és biztonságosabb legyen.

HATÉKONYSÁG
Kimagaslóan hatékony a vírusok, baktériumok és a penész elpusztításában, valamint a nehezen elérhető területekre is eljut. Tisztítja a nagy tereket, akár egy 50nm-es helyiségben is biztonságot nyújt a bent tartózkodók számára.

ÓZONMENTES
A használat során semmilyen mérgező mellékterméket nem termel.

24H HATÁS
A készülék a légkondicionáló kikapcsolása mellett is működik, míg a hidrogén-peroxid lebomlása 24h is lehet így a hosszantartó hatás teljes mértékben garantált.

ZERO KARBANTARTÁS
A berendezés a maximális teljesítmény és karbantartás nélküli kényelem kombinációja. A beltéri levegő tisztításának új megközelítése hatékonyság és biztonság tekintetében egyaránt.

JÓTÁLLÁS
Gree- és Syen magasoldalfali klímákba illesztve 3 év cseregarancia is társul a készülék mellé.

Kattintson kívülre az összehasonlító sáv elrejtéséhez
Összehasonlítás
Euromonitor International
TANÚSÍTVÁNY MEGTEKINTÉSE!
Euromonitor International
TANÚSÍTVÁNY MEGTEKINTÉSE!
Best Buy Award 2021/22
TANÚSÍTVÁNY MEGTEKINTÉSE!