fbpx

A Gree Magyarország hőszivattyút ajánlott fel a zalaszántói óvoda részére

„Számunkra különösen fontos a családok támogatása, ezért örömmel járultunk hozzá a zalaszántói óvoda korszerű működéséhez egy Gree hőszivattyúval.”

2023 tavaszán a WWF Magyarország Alapítvány „Energiaválság a kistelepüléseken” címmel kérdőíves felmérés keretében pályázatot hirdetett önkormányzatok részére középületekről, szilárd tüzelésről, energiaszegénységről és légszennyezésről. A felhívásban résztvevő pályázók közül 3 kistelepülést választott ki a szakértő zsűri, akik lehetőségeikhez mérten aktívan próbálnak tenni helyi szinten a fenntarthatóbb energiagazdálkodásért. Számukra a vállalati partnerek, köztük a Gree Magyarország nagy értékű nyereményt ajánlott fel.

A világelső klímamárka hazai vezérképviseletének kereskedelmi üzletága 1 db Gree hőszivattyúval járult hozzá a kiválasztott község fosszilis energiahordozókról való áttéréséhez, így a zalaszántói bölcsőde és óvoda gázüzemű fűtésének kiváltásához.

A Gree hőszivattyú telepítése és beüzemelése az ősz folyamán megvalósult, az ünnepélyes átadóra 2024. március második felében került sor a helyi önkormányzati apparátus, a WWF Magyarország, a Kópékuckó Óvoda dolgozói és gyermekei, valamint a Gree Magyarország 5 fős képviseletének részvételével.

Az esemény alkalmával Dézsi Attila, Zalaszántó polgármestere, ifj. Korcsok Gábor, a Gree projekt üzletágának kereskedelmi igazgatója, illetve Harmat Ádám, a WWF Mo. éghajlatvédelmi programvezetője is köszöntőt mondott, melyet a kisgyermekek táncos előadása kísért, és pár közös fotó zárt keretbe. Az önkormányzati vezetés részéről elhangzottak alapján idén télen nem kell bekapcsolniuk a gázkazánt, a Gree hőszivattyúja jelentős energiamegtakarítást jelentett számukra a környezettudatosság jegyében.

Mivel cégünk számára kiemelt fontosságú a családok támogatása, így nagy örömünkre szolgál, hogy szektorális érintettségünk, illetve a megújuló energiaforrásoknak köszönhetően hosszútávú megoldást nyújthatunk Zalaszántó önkormányzati intézménye számára berendezéseink segítségével. Bízunk benne, hogy felajánlásunk révén támogatni tudtuk nem csupán Zalaszántó közösségét, hanem a jövő generációit is egyben.

Kattintson kívülre az összehasonlító sáv elrejtéséhez
Összehasonlítás
Euromonitor International
TANÚSÍTVÁNY MEGTEKINTÉSE!
Euromonitor International
TANÚSÍTVÁNY MEGTEKINTÉSE!
Best Buy Award 2021/22
TANÚSÍTVÁNY MEGTEKINTÉSE!