fbpx

Gree vezérképviseleti irodaház – Ingatlan kivitelezési beszámoló

Legutóbbi beszámolónk óta hazánk és a világ első számú klímamárkájának újonnan épülő irodaházán szinte megszámlálhatatlan kivitelezési részfolyamat zárult le eredményesen.

A végleges belsőépítészeti terv elfogadása után látványos tevékenységek kezdődtek az építkezés teljes területén.

A nyár folyamán a szigetelési munkálatok befejeztével a profilszerkezetek kialakítása megvalósult, melyet követően a legdivatosabb légkondicionáló brand vezérképviseletének létesítménye exkluzív üvegborítást kapott, a design elemek 56 különböző -, a modern belsőépítészet élvonalába tartozó – gyártótól kerültek beszerzésre, majd beépítésre.

Ősszel folytatódtak a kivitelezés kulcsfontosságú lépései; befejeződött a padlófűtés szerelése, az aljzatbetonozás, felkerültek a külső burkolatok -, mely által formát öntött az objektum -, továbbá kezdetét vette az emeleti teraszkorlátok, valamint a bevilágítók díszüvegeinek felszerelése is. A gépudvarba bekerültek a Gree legmodernebb GMV6 három csöves rendszerének kültéri egységei 105kW összteljesítményben, valamint a 4 db, egyenként 65kW teljesítményű Gree inverteres, hőszivattyús folyadékhűtő is.

Ezzel párhuzamosan a beltéri gépészet részeként a légtechnikai szakemberek felszerelték a GMV6 rendszer 20 db légcsatornázható beltéri egységét is. Az épületet kiszolgáló gépek közül utolsóként került helyére a 2 db, összesen 7300m/óra légszállítású légkezelő berendezés, melyek a friss levegő beviteléért felelősek.

Külön örömünkre szolgál, hogy a kivitelezést irányító, nemzetközileg elismert Tiba Építész Stúdió csapata az irodaház székhelyén, Szarvason tartotta éves szakmai napját, melynek keretében kiemelték, hogy legkedvesebb projektjükként tekintenek a Gree klímák monumentális ingatlanberuházására, mely gőzerővel halad előre annak érdekében, hogy a várakozásoknak megfelelően a jövő év első felében megnyithassa impozáns kapuit.

Kattintson kívülre az összehasonlító sáv elrejtéséhez
Összehasonlítás
Euromonitor International
TANÚSÍTVÁNY MEGTEKINTÉSE!
Euromonitor International
TANÚSÍTVÁNY MEGTEKINTÉSE!
Best Buy Award 2021/22
TANÚSÍTVÁNY MEGTEKINTÉSE!