fbpx

Gree Stratégiai Partnerek Országos Találkozója 2019 Herceghalom

Dinamikus növekedés, elismerés, innováció és időszerűség. Ezekkel a szavakkal nyitotta a Gree klímák magyarországi piacvezető pozícióját elérő Cool4U Kft. az idei évi Gree Stratégiai Partnerek Országos Találkozóját Herceghalmon.

A partnertalálkozón elhangzott, hogy a Gree Magyarországként ismert Cool4U Kft., a Gree világtendenciájának megfelelően minden lehetséges fronton erősödött, melyre a British Publishing House is felfigyelt. Eredményei elismeréseként zsinórban immár harmadik évben MagyarBrands díjjal jutalmazták és felkerült a kereskedelemben 100 legjobban teljesítő magyar középvállalat listájára is. A partnerek véleménye egyöntetűen tükrözi, hogy Magyarország legnagyobb darabszámában értékesített klímaberendezése – a Gree – országosan ismert és kedvelt klímamárkává vált.

A Gree napjaink egyértelműen időszerű választása.

A 200 legnagyobb partner részvételével tartott színvonalas rendezvényt a Gree klímák zavartalan országos ellátását biztosító 10 db Gree színeire festett kiszállítóautó tekintélyes felvonulása vezette fel. Az összejövetel háziasszonya Magyarország egyik legismertebb celebje – Kiss Ramóna – volt, a Gree gála díszvendége pedig ‘a Gree 2019-es arca’ fotózás győztes modellje Erőss Eszter, és az országot az Eurovíziós dalfesztiválon képviselő Pápai Joci.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kattintson kívülre az összehasonlító sáv elrejtéséhez
Összehasonlítás
Euromonitor International
TANÚSÍTVÁNY MEGTEKINTÉSE!
Euromonitor International
TANÚSÍTVÁNY MEGTEKINTÉSE!
Best Buy Award 2021/22
TANÚSÍTVÁNY MEGTEKINTÉSE!