fbpx

Gree GMV6 – Innováció a VRF technológiában

A nagy sikerű GMV5-ös szériát, most a legújabb fejlesztéseket felsorakoztató GMV6-os sorozat váltja fel. A változó hűtőközeg tömegáramlású rendszerek, vagyis a VRF (GMV) rendszerek az elmúlt évek során folyamatosan növekvő piaci részesedést szereztek maguknak.Ezen rendszerek egyik legnagyobb előnye -szemben a lakossági klímaberendezésekkel- hogy akár egy kültéri egység csoportra több beltéri egység is köthető. A Gree GMV6 rendszer akár 4 kültéri és 100 beltéri egységből is állhat. Ez hasznos lehet csarnokok, iroda épületek és hotelek hűtési-fűtési feladatainak ellátására is.

A Gree GMV6 a leghidegebb télen és a legmelegebb nyáron is maximális biztonsággal üzemel, a legkisebb zajszint mellett, így garantálja a felhasználók maximális elégedettségét, akár 246 kW fűtési teljesítménnyel. A magas hatékonyságú, továbbfejlesztett, gőzbefecskendezéses kompresszoroknak köszönhetően, 75 másodpercen belül eléri a maximális teljesítményét, ezzel biztosítva a pontos és gyors szabályzást.
A berendezések 2021 januártól raktárról 1-2 napos szállítási határidővel elérhetőek.

Gree GMV6 további tulajdonságai:
– Széles működési tartomány. A berendezés képes –30°C és +55°C szélsőséges környezeti hőmérsékletek között is tökéletesen üzemelni.
– Akár 1000 m össz. csövezési távolság és 100 m szintkülönbség a kültéri és a beltéri egységek között.
– Maximum 120 m csőhossz az első elágazás és az utolsó beltéri között.
– Az újratervezett osztott kondenzátornak és a forrógázos csepptálca fűtésnek köszönhetően a leolvasztáshoz a rendszer sokkal kevesebb időt és energiát használ fel.
– A rendszer intelligens módon figyeli az egységek üzemidejét és így kalkulálva osztja el a teljesítmény igényt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kattintson kívülre az összehasonlító sáv elrejtéséhez
Összehasonlítás
Euromonitor International
TANÚSÍTVÁNY MEGTEKINTÉSE!
Euromonitor International
TANÚSÍTVÁNY MEGTEKINTÉSE!
Best Buy Award 2021/22
TANÚSÍTVÁNY MEGTEKINTÉSE!