fbpx

“Csúcstechnológiákra alapozó fűtésrendszerek: Magyarország egyik legkorszerűbb irodaházában jártunk” – Krónika Online

A Gree Magyarország kétszintes, 1200 négyzetméteres hi-tech létesítménye újabb neves újságírót köszönthetett látogatójaként, Makkay József kolozsvári újságíró személyében. Az Erdélyi Napló és a Krónika Online főszerkesztőjét lenyűgözték a látottak, írásában részletesen taglalja hazánk és a világ első számú klímamárkája vezérképviseleti épületének kiugróan magas színvonalú külső és belső kiviteli jegyeit.
A neves kolozsvári tudósítót Szin Csaba cégtulajdonos és Korcsok Gábor, a project divízió kereskedelmi igazgatója kísérte végig az objektumban, illetve teljeskörűen informálta az alkalmazott technológiákról.
Az elismert publicista sorai közt kiemeli az épületautomatikát, illetve az automatizált berendezések által ellenőrzött fűtés- és hűtésrendszert, melyek a mesterséges intelligencia ma elérhető csúcsmegoldásait tartalmazzák világítás, fűtés, hűtés és biztonság terén egyaránt.
Makkay József meggyőződése, hogy a szarvasi irodaház újítása abban rejlik, hogy az épületbe öntanuló rendszer került telepítésre, ezáltal Holt-Körös partján, védett mocsárciprusok festői környezetében épült Gree Magyarország vezérképviseleti ingatlan ma az ország egyik legkorszerűbb épülete.
A sokrétű szakmai látogatás témái kiterjedtek a hőszivattyús és a klasszikus klímaberendezéssel történő téli fűtés és nyári hűtés lehetőségeire a lakossági ingatlanokban is, továbbá a jövő energetikai megoldásaira is.

A teljes cikk ide kattintva olvasható.

Kattintson kívülre az összehasonlító sáv elrejtéséhez
Összehasonlítás
Euromonitor International
TANÚSÍTVÁNY MEGTEKINTÉSE!
Euromonitor International
TANÚSÍTVÁNY MEGTEKINTÉSE!
Best Buy Award 2021/22
TANÚSÍTVÁNY MEGTEKINTÉSE!