Legfrissebb híreinkért és újdonságainkért kövessen minket közösségi oldalainkon.

Támogatott sportegyesület

Keresés

Gree Magyarország

Ismét hazánk került a nemzetközi figyelem középpontjába!

A Gree Magyarország vezetősége Kínába utazott a Gree Stratégiai Partnerek Világtalálkozójára “A legjobban teljesítő vezérképviselet” és “A legjobb marketing tevékenység” díjak átvételére. Az elegáns díjátadó banketten a több mint 160 országból érkező Gree vezérképviselet mellett jelen volt a világelső klímagyár felsővezetése is.

A gyár alelnöke Mr. Xie, aki nemrég meglátogatta hazánkat – a “Gree a jövőd” kulcsmondattal nyitotta meg a beszédét, majd hozzátette, hogy mára a Gree világszerte elismert légkondicionáló márka, ami a nevéhez méltóan továbbra is élen fog járni a kutatások és fejlesztések területén. Az alelnök megnyitó beszéde után büszkén állt színpadra a Gree Magyarország képviseletében Szin Bence ügyvezető. A prezentáció egyöntetű elismerést váltott ki a nemzetközi közönségben és a gyáróriás vezetői körében is, akik támogatásukról biztosították a Gree család kimagasló eredményeket elérő magyar tagját. Ezt követően a Gree Magyarország vezetője egy kerekasztal beszélgetés vendégeként adott nyilatkozatot, majd a díjátadó gála díszvendégeként a Gree gyár vezetőivel közös asztalnál foglalhatott helyet és ünnepélyes keretek között vehette át a rendkívüli elismeréseket.

Ezzel idén a Gree Magyarország és a Gree légkondicionáló márka a “BestBuy Award – Gree a legjobb vétel” díj után immár második alkalommal került a kiemelkedő figyelem középpontjába!

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a Gree márka mellett elkötelezett partnereinknek és felhasználóknak, akik a Gree család tagjaként hozzájárultak a sikerek eléréséhez.

 

blank

blank

blank

blank

blank

 

Euromonitor International
TANÚSÍTVÁNY MEGTEKINTÉSE!
Euromonitor International
TANÚSÍTVÁNY MEGTEKINTÉSE!
Best Buy Award 2021/22
TANÚSÍTVÁNY MEGTEKINTÉSE!