fbpx

Új logisztikai központba költöztek a Gree Légkondicionálók

Hazánk és a világ első számú klímamárkájának raktárkészlete most már az M0 autóút legfrekventáltabb részén, a Budát és Pestet összekötő Duna-híd közelében, egy közel 12.000 nm-es új hiper modern raktárépületben érhetők el fizikailag, ahol az árukiszolgálás is zajlik. A komplexum kialakítása lehetővé teszi a kétirányú áruforgalmat, azaz a 16 db kapu zökkenőmentes, folyamatos kiszolgálását, melyet az 500 nm területű koordinációs térből irányítanak.

Az M0 gyorsforgalmi út napi 300.000 fő átmenő forgalmat bonyolító szakasza mentén létesült raktárközpont legfőbb előnyei a jó megközelíthetőség és a kapacitásigényeknek való megfelelés, lehetővé téve a több, mint 70.000 db Gree klíma szakszerű tárolását. A korszerű depó reprezentatív megjelenéséhez hozzájárul a három oldalról is jól látható Gree világító logó, továbbá az áruforgalmat lebonyolító autók transzparens szórt fénnyel történő megvilágítása, mely az éjszakai parkolási rendben válik igazán látványossá.

Az épület tervezésekor és a peremrendszer telepítésekor egyaránt fontos szempont volt a megújuló energiaforrások és a legfejlettebb napelemszisztéma alkalmazása, így csökkentve az épület ökológiai lábnyomát, mely az energiafogyasztás és hosszútávú üzemeltetés során térül meg. A létesítmény több, mint 120 nm kiterjedt napelempanellel és intelligens LED-világítással rendelkezik, minden oldaláról természetes fényt kap a leghatékonyabb szigeteléssel, továbbá a targoncák töltése is zöld energiával valósul meg a gyakorlatban.

Kattintson kívülre az összehasonlító sáv elrejtéséhez
Összehasonlítás
Euromonitor International
TANÚSÍTVÁNY MEGTEKINTÉSE!
Euromonitor International
TANÚSÍTVÁNY MEGTEKINTÉSE!
Best Buy Award 2021/22
TANÚSÍTVÁNY MEGTEKINTÉSE!