fbpx

Gree GMV6 AI Multi VRF

Gree GMV6 AI Multi VRF
Április 16-án a Gree bemutatta a GMV6 AI Multi VRF rendszert a China Import and Export Fair-ben (Canton Fair), amely először Pekingi Hűtéstechnikai Kiállításon debütált.

A promóció során Mr. Oyang Jun, a Gree Overseas Sales Company ügyvezető igazgatója bemutatta, hogy az AI (mesterséges intelligencia) technológiával történő kombináció révén a Gree GMV6 AI Multi VRF számos funkcióval bővült, mint például az alacsony energiafogyasztás készenléti állapotban, reagálás földrajzi hely szerint, öndiagnosztika, és így tovább.

Alacsony készenléti energiafogyasztás, energiatakarékos és környezetbarát

Általánosságban elmondható, hogy a működéstől eltekintve a légkondicionáló a legtöbb idő alatt készenléti állapotban van. A kompresszor üzembe helyezésének megbízhatóságának fenntartása érdekében a hagyományos VRF-egységeknek elektromos fűtő hevederrel fenn kell tartaniuk a kompresszor hőmérsékletét annak érdekében, hogy megakadályozzák a folyékony hűtőközeg belépését, és a kompresszorolaj kenőképességét magasan tartsák. Ezért az egységek további készenléti energiafogyasztást eredményeznek. A hagyományos kültéri egységek készenléti energiafogyasztása átlagosan 40W.

A Gree innovatív G-WFC technológiája időjárás-előrejelzésén és ez alapján készülő vezérlési elven alapul. A Gree GMV6 AI Multi VRF egység előre tudja jelezni az időjárás és hőmérséklet változását, amely csökkentheti az elektromos fűtőszál üzemidejét akár 80%-kal. A kültéri egység készenléti állapotában az energiafogyasztás 1W-ra csökkenhet.

Reakció a földrajzi hely alapján, “intelligensebb” légkondicionáló

A különböző alkalmazási régiókban és helyszíneken a fogyasztók felhasználói igényei eltérők lehetnek. A magasan fekvő, nagy páratartalmú vagy egyéb szélsőséges követelményeknek kitett régiók különleges követelményeket támasztanak a berendezésekkel szemben; a hagyományos berendezések beépített fix programjai azonban a legtöbb esetben nem felelnek meg ezeknek a diverzifikált igényeknek. Ezúttal a Gree GMV6 AI Multi VRF sikeresen kezeli az alapvető nehézségeket.

A helymeghatározó GPS támogatásával és a légköri nyomás kombinálásával a Gree GMV6 AI Multi VRF képes megítélni a tengerszint feletti magasságot, és előre módosítani a paramétereket eszerint. Automatikusan növeli a levegőáramlást, a levegő sűrűségének csökkenése miatt, így biztosítva a hatékony működést.

A nagyon magasan és északabbra fekvő helyeken folyamatos problémát okoz a lassú leolvasztás. Erre válaszolva a Gree GMV6 AI Multi VRF képes arra, hogy a hely és az éghajlat meghatározása alapján változtassa a paramétereit. Ezáltal a leolvasztási ciklusok ritkábbak és gyorsabbak, így nyújtva még jobb felhasználói élményt.

Önellenőrzés, mint megelőző intézkedés

A hagyományos klímaberendezések számára nehéz megjósolni a rejtett hibákat és azokat előre kiküszöbölni. Az önértékelési és öndiagnosztikai technológiák segítségével a Gree AI Multi VRF rendszer képes időben felismerni az egység állapotát, elemezni a kompresszor alap paramétereit, felismeri és kiszámítja az apró eltéréséket és így következtet a jövőben fellépő esetleges problémákra.

A globalizáció hátterében minden terület összehangolt fejlődése áll, és a gyáripar gyors fejlődése egyre jobb életet biztosít az emberek számára az egész világon. A kiállításon a Gree GMV6 AI Multi VRF bemutatása tovább emeli az intelligens légkondicionálók területén elért technológiai sikereket az egész világ számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kattintson kívülre az összehasonlító sáv elrejtéséhez
Összehasonlítás
Euromonitor International
TANÚSÍTVÁNY MEGTEKINTÉSE!
Euromonitor International
TANÚSÍTVÁNY MEGTEKINTÉSE!
Best Buy Award 2021/22
TANÚSÍTVÁNY MEGTEKINTÉSE!