fbpx

Forbes TOP100 elismerés – A Gree légkondicionálók magyarországi vezérképviselete, a Cool4u Kft. a 100 legértékesebb magyar tulajdonú vállalat között.

A legrégebbi és legbefolyásosabb nemzetközi üzleti kiadványként nyilvántartott Forbes magazin -, melyet több mint 5 millió ember olvas világszerte – évről évre elkészíti hazánkban is a legbefolyásosabb 100%-ig magyar kézben lévő cégek listáját 2017 óta. Az idén ötödik alkalommal megjelenő, kizárólag honi tulajdonú vállalkozást felsorakoztató Top100-as klasszifikáció új belépőjeként köszönti a Gree légkondicionálók magyarországi vezérképviseletét, a Cool4u Kft-t.

A szarvasi székhelyű, idén 20 éves Cool4u Kft. nevéhez fűződik hazánk legnépszerűbb légkondicionáló márkája, melyet az Euromonitor nemzetközi piackutató cég évről évre igazol a „Magyarország Első Számú Klímamárkája” bizonyítvánnyal. Számos egyéb hazai és nemzetközi elismerést is magáénak tudhat a négyszeres MagyarBrands-díjas, kétszeres Best Buy Award-nyertes klímatechnikai társaság, akit korábban a KKV TOP 100 minősítéssel a kereskedelemben hazánk 100 legsikeresebb kis- és középvállalkozása közé soroltak, és aki Kínában 160 ország közül megkapta a Legjobban Fejlődő Vezérképviselet díját is.

Magyarország legtőkeerősebb klímapiaci szereplője egyedülálló sikereket könyvelhet el progresszív előremutató fejlesztései és nyílt kommunikációja, illetve konstruktív csapatmunkája révén, melynek újabb becses mérföldköve a frissen publikált Forbes-közlöny. A klímatechnikai társaság a legértékesebb magyar cégek listájára való bekerülése által újabb szintet lépett a belföldi top vállalkozások világában.

A nagymúltú, üzleti-, és hírkiadó Forbes publicisztikája mindig hivatalosan elérhető információkból dolgozik, módszertana konszolidált adatokat és éves beszámolókat vesz alapul, mely szerint a legrangosabb privát vállalkozások összértéke még sohasem volt ilyen magas: idén meghaladja a 4400 milliárd forintot, mintegy megduplázva a tavalyi teljesítményt, mikor is a 100. helyezéshez elég volt 6,1 milliárd forint cégérték, idén ennek majdnem a duplájára volt szükség ahhoz, hogy egy gazdasági társaság helyet kaphasson a presztízs listán.

Kattintson kívülre az összehasonlító sáv elrejtéséhez
Összehasonlítás
Euromonitor International
TANÚSÍTVÁNY MEGTEKINTÉSE!
Euromonitor International
TANÚSÍTVÁNY MEGTEKINTÉSE!
Best Buy Award 2021/22
TANÚSÍTVÁNY MEGTEKINTÉSE!