fbpx

Gree Magyarország – Európa 1000 legdinamikusabban fejlődő cégei között.

A Gree légkondicionálók magyarországi vezérképviselete, a Cool4U Kft. az 1000 legdinamikusabban fejlődő európai vállalat között.

A világ egyik legnagyobb üzleti kiadványaként nyilvántartott magazin, a Financial Times 2023-ban is összeállította az Európa leggyorsabban növekvő top 1000 cégét magába foglaló listáját. Az idén 7. alkalommal kiadott klasszifikáció összesen 14 magyarországi céget tart számon Európa elitjében, köztük a szarvasi székhelyű Cool4u Kft-t.

Az FT1000 elismerés rámutatott arra, hogy hazánk első számú klímamárkája mögött hazánk legtőkeerősebb klímaimportőre és egyben Európa egyik leggyorsabban fejlődő cége áll, és ezzel nemcsak a legnépszerűbb, de a legbiztonságosabb választássá is vált a Gree légkondicionáló a vásárlók szemében. Ehhez támogatólag járul hozzá a tény, miszerint a legtőkeerősebb klímapiaci szereplő által kínált 10 év garancia szintén a nagyfokú végfelhasználói biztonság alappillére.

A hamburgi székhelyű független, nemzetközi piackutató ügynökség, a Statista szolgáltatta és vizsgálta be az adatokat a Financial Times részére, mely folyamat során a 2018-2021 közötti, 3 éves időszak eredményeit vették górcső alá. A felállított rangsorban leginkább a piaci fejlődést és a fejlesztés ütemét vették alapul a szerkesztők.

Az oklevél megtekintéséhez kattintson a képre:

Kattintson kívülre az összehasonlító sáv elrejtéséhez
Összehasonlítás
Euromonitor International
TANÚSÍTVÁNY MEGTEKINTÉSE!
Euromonitor International
TANÚSÍTVÁNY MEGTEKINTÉSE!
Best Buy Award 2021/22
TANÚSÍTVÁNY MEGTEKINTÉSE!