Nyereményjáték

Vásároljon Gree hőszivattyút és nyerjen 1 000 000 Ft-ot!

A nyereményjáték részletei

Vásároljon Gree hőszivattyút viszonteladó partnereinknél április 1. és július 31. között, regisztrálja a vásárlást és nyerjen!

A promóciós időszakon belül vásárolt Gree MonoblokkAll In One vagy Osztott kivitelű levegő-víz hőszivattyúk után két alkalommal kisorsolásra kerül egy-egy szerencsés nyertes, akik visszanyerhetnek fejenként 1 000 000 Ft-ot. Ehhez nem kell mást tenni, mint regisztrálni a vásárlást az alábbi űrlapon és figyelni a Gree Magyarország Facebook oldalát.

Minden ki nem sorsolt regisztráció az utolsó sorsolás időpontjáig játékban maradhat, növelve az esélyt a nyerésre. Minden újabb vásárlás és regisztráció egyben újabb esélyt is jelent a nyerésre.

Promóciós időszak: 2024.04.01. – 2024.07.31.

Sorsolás: A szerencsés nyertesek személyét a Gree Magyarország Facebook oldalán tesszük közzé a sorsolásokat követően.

Nyereményjáték szabályzat: ide kattintva érhető el

Regisztrációs űrlap

Regisztrálja Gree hőszivattyú vásárlását honlapunkon a nyereményjáték szabályzatban foglaltaknak megfelelően. A regisztrációról visszaigazoló e-mailt küldünk.


  Adatkezelési tájékoztatót *

  Játékszabályzatot *

  Kérdése van, vagy segítségre van szüksége? marketing@cool4u.hu

  Megvan a Gree hőszivattyús nyereményjáték első nyertese!

  A szerencsés, aki a Gree hőszivattyúk jóvoltából 1.000.000 forinttal gazdagodik: Bozai Dóra

  Gree hőszivattyú energetikai program

  750 000 Ft támogatással!

  Bízza ránk otthona fűtését, és a Gree Magyarország ezt valódi kedvezményekkel hálálja meg!

  Gree hőszivattyúk

  A Gree hőszivattyúi segítségével környezetbarát beruházást valósíthat meg a megújuló energiahordozókra való áttérés jegyében. Mindezt most akár 1 millió forintos nyereménnyel a zsebében teheti meg a Gree Magyarország által szervezett nyereményjáték keretében. A Gree hőszivattyúk között különböző típusokat találunk. Az egyik monoblokk, míg a másik két típus osztott rendszerű. Mindegyik Gree hőszivattyú hatékony fűtésre és alkalmazkodik a kor igényeihez.

  Részletek

  Monoblokk rendszerű hőszivattyú, számos extra kiegészítővel. Alkalmazkodva a kor igényeihez Wi-Fi eléréssel és saját Gree alkalmazással távolról vezérelhető. Kialakítása alapján nem igényel kalorikus csövezést, legkönnyebben telepíthető hőszivattyú. Intelligens vezérlésének köszönhetően hatékonyan vezérli a rendszerbe épített külső kiegészítő fűtést, a HMV kiegészítő fűtőbetétet valamint az üzemmód váltáshoz szükséges háromjáratú váltószelepet. A hazai szabványoknak megfelelően R32 hűtőközeggel töltve. Legszélesebb teljesítmény paletta.

  Részletek

  All In One hőszivattyú, beépített 185l-es HMV tárolóval, magyar nyelvű kezelőfelülettel és számos extra kiegészítővel. Külön beltéri és kültéri egységből áll, tehát osztott rendszerű. Felépítéséből adódóan kis helyigényű készülék. Saját beépített HMV tárolóval, fűtőbetéttel, és háromjáratú váltószeleppel a könnyebb telepíthetőség érdekében. A hőszivattyú intelligens vezérlésének köszönhetően hatékonyan kezeli a rendszerbe épített külső kiegészítő fűtést. A hazai szabványoknak megfelelően R32a hűtőközeggel töltve. A kültéri és beltéri egység akár 25 méterre is telepíthető egymástól. Alkalmazkodva a kor igényeihez Wi-Fi eléréssel és saját Gree alkalmazással távolról kezelhető.

  Részletek

  Osztott rendszerű hőszivattyú, magyar nyelvű kezelőfelülettel és számos extra kiegészítővel. Külön beltéri és kültéri egységből áll. Felépítéséből adódóan kis helyigényű készülék. Saját beépített fűtőbetéttel, és háromjáratú váltószeleppel a könnyebb telepíthetőség érdekében. A hőszivattyú intelligens vezérlésének köszönhetően hatékonyan kezeli a rendszerbe épített külső kiegészítő fűtést, és a HMV kiegészítő fűtőbetétet. A hazai szabványoknak megfelelően R32a hűtőközeggel töltve. A kültéri és beltéri egység akár 25 méterre is telepíthető egymástól. Alkalmazkodva a kor igényeihez Wi-Fi eléréssel és saját Gree alkalmazással távolról kezelhető.

  Ne maradjon le a lehetőségről, kérjen ingyenes szaktanácsadást!

  EGYEDI AJÁNLATKÉRÉS