Gree hőszivattyú energetikai program

750 000 Ft támogatással!

Bízza ránk otthona fűtését, és a Gree Magyarország ezt valódi kedvezményekkel hálálja meg!

Program időtartama: 2024. június 17 – 2024. augusztus 31.

Mit kínálunk?

Fix bruttó 750 000 Ft kedvezmény

Fix bruttó 750 000 Ft kedvezmény

a teljes beruházás árából

Ingyenes helyszíni felmérés

Ingyenes helyszíni felmérés

egy héten belül

Ingyenes hőszükséglet számítás

Ingyenes hőszükséglet számítás

a felmérési adatok alapján

Ellenőrzött partneri árajánlat

Ellenőrzött partneri árajánlat

amely tartalmazza a berendezést és a telepítés teljes költségét árgaranciával

Plusz 100 000 Ft értékű ajándék

Plusz 100 000 Ft értékű ajándék

Az első 100 vásárló részére, mely magában foglalja:
– az ingyenes beüzemelést,
– az ingyenes első éves karbantartást

Akár 6 évre kiterjesztett garancia

Akár 6 évre kiterjesztett garancia

amennyiben Gree hőszivattyúja Nolsen hőközponttal kerül kivitelezésre

Ki és hogyan veheti igénybe?

A támogatás új és használt ingatlanok esetében egyaránt bárki számára igénybe vehető, aki az alábbi folyamatot követve vesz részt a programban.

Miért válassza a Gree-t?

Most valódi kedvezményekkel vásárolhatja meg Gree hőszivattyúját.

Gree Versati hőszivattyú bemutató

Termékek

A Gree hőszivattyúk között különböző típusokat találunk. Az egyik monoblokk, míg a másik két típus osztott rendszerű. Mindegyik Gree hőszivattyú hatékony fűtésre és alkalmazkodik a kor igényeihez.

Részletek

Monoblokk rendszerű hőszivattyú, számos extra kiegészítővel. Alkalmazkodva a kor igényeihez Wi-Fi eléréssel és saját Gree alkalmazással távolról vezérelhető. Kialakítása alapján nem igényel kalorikus csövezést, legkönnyebben telepíthető hőszivattyú. Intelligens vezérlésének köszönhetően hatékonyan vezérli a rendszerbe épített külső kiegészítő fűtést, a HMV kiegészítő fűtőbetétet valamint az üzemmód váltáshoz szükséges háromjáratú váltószelepet. A hazai szabványoknak megfelelően R32 hűtőközeggel töltve. Legszélesebb teljesítmény paletta.

Részletek

All In One hőszivattyú, beépített 185l-es HMV tárolóval, magyar nyelvű kezelőfelülettel és számos extra kiegészítővel. Külön beltéri és kültéri egységből áll, tehát osztott rendszerű. Felépítéséből adódóan kis helyigényű készülék. Saját beépített HMV tárolóval, fűtőbetéttel, és háromjáratú váltószeleppel a könnyebb telepíthetőség érdekében. A hőszivattyú intelligens vezérlésének köszönhetően hatékonyan kezeli a rendszerbe épített külső kiegészítő fűtést. A hazai szabványoknak megfelelően R32a hűtőközeggel töltve. A kültéri és beltéri egység akár 25 méterre is telepíthető egymástól. Alkalmazkodva a kor igényeihez Wi-Fi eléréssel és saját Gree alkalmazással távolról kezelhető.

Részletek

Osztott rendszerű hőszivattyú, magyar nyelvű kezelőfelülettel és számos extra kiegészítővel. Külön beltéri és kültéri egységből áll. Felépítéséből adódóan kis helyigényű készülék. Saját beépített fűtőbetéttel, és háromjáratú váltószeleppel a könnyebb telepíthetőség érdekében. A hőszivattyú intelligens vezérlésének köszönhetően hatékonyan kezeli a rendszerbe épített külső kiegészítő fűtést, és a HMV kiegészítő fűtőbetétet. A hazai szabványoknak megfelelően R32a hűtőközeggel töltve. A kültéri és beltéri egység akár 25 méterre is telepíthető egymástól. Alkalmazkodva a kor igényeihez Wi-Fi eléréssel és saját Gree alkalmazással távolról kezelhető.

Regisztráljon most a támogatásért

Vegye igénybe az ingyenes helyszíni felmérést, hőszükséglet számítást és további kedvezményeinket.


    Adatkezelési tájékoztatót *

    Vásároljon Gree hőszivattyút és nyerjen 1 000 000 Ft-ot!

    A Gree hőszivattyúi segítségével környezetbarát beruházást valósíthat meg a megújuló energiahordozókra való áttérés jegyében. Mindezt most akár 1 millió forintos nyereménnyel a zsebében teheti meg a Gree Magyarország által szervezett nyereményjáték keretében.