Gree hőszivattyú energetikai program

750 000 Ft támogatással!

Bízza ránk otthona fűtését, és a Gree Magyarország ezt valódi kedvezményekkel hálálja meg!

Program időtartama: 2024. június 17 – 2024. augusztus 31.

Vásároljon Gree hőszivattyút és

nyerjen 1 000 000 Ft-ot!

Vásároljon Gree hőszivattyút viszonteladó partnereinknél április 1. és július 31. között, regisztrálja a vásárlást és nyerjen!

Gree hőszivattyú

A hőszivattyú a fosszilis energiahordozókkal szemben a legjobb alternatíva az energiahatékonyság és fenntarthatóság szempontjából. Ez a megoldás nemcsak gazdaságos, hanem környezetbarát is.

Termékek

A Gree hőszivattyúk között különböző típusokat találunk. Az egyik monoblokk, míg a másik két típus osztott rendszerű. Mindegyik Gree hőszivattyú hatékony fűtésre és alkalmazkodik a kor igényeihez.

Részletek

Monoblokk rendszerű hőszivattyú, számos extra kiegészítővel. Alkalmazkodva a kor igényeihez Wi-Fi eléréssel és saját Gree alkalmazással távolról vezérelhető. Kialakítása alapján nem igényel kalorikus csövezést, legkönnyebben telepíthető hőszivattyú. Intelligens vezérlésének köszönhetően hatékonyan vezérli a rendszerbe épített külső kiegészítő fűtést, a HMV kiegészítő fűtőbetétet valamint az üzemmód váltáshoz szükséges háromjáratú váltószelepet. A hazai szabványoknak megfelelően R32 hűtőközeggel töltve. Legszélesebb teljesítmény paletta.

Részletek

All In One hőszivattyú, beépített 185l-es HMV tárolóval, magyar nyelvű kezelőfelülettel és számos extra kiegészítővel. Külön beltéri és kültéri egységből áll, tehát osztott rendszerű. Felépítéséből adódóan kis helyigényű készülék. Saját beépített HMV tárolóval, fűtőbetéttel, és háromjáratú váltószeleppel a könnyebb telepíthetőség érdekében. A hőszivattyú intelligens vezérlésének köszönhetően hatékonyan kezeli a rendszerbe épített külső kiegészítő fűtést. A hazai szabványoknak megfelelően R32a hűtőközeggel töltve. A kültéri és beltéri egység akár 25 méterre is telepíthető egymástól. Alkalmazkodva a kor igényeihez Wi-Fi eléréssel és saját Gree alkalmazással távolról kezelhető.

Részletek

Osztott rendszerű hőszivattyú, magyar nyelvű kezelőfelülettel és számos extra kiegészítővel. Külön beltéri és kültéri egységből áll. Felépítéséből adódóan kis helyigényű készülék. Saját beépített fűtőbetéttel, és háromjáratú váltószeleppel a könnyebb telepíthetőség érdekében. A hőszivattyú intelligens vezérlésének köszönhetően hatékonyan kezeli a rendszerbe épített külső kiegészítő fűtést, és a HMV kiegészítő fűtőbetétet. A hazai szabványoknak megfelelően R32a hűtőközeggel töltve. A kültéri és beltéri egység akár 25 méterre is telepíthető egymástól. Alkalmazkodva a kor igényeihez Wi-Fi eléréssel és saját Gree alkalmazással távolról kezelhető.

Részletek

Korszerű hőszivattyúink számos extra kiegészítővel rendelkeznek.

Gazdaságos megoldás

A Gree Versati hőszivattyú környezetbarát és gazdaságos megoldást kínál az épületfűtésre és melegvíz ellátásra. Elektromos árammal működik, amely könnyebben elérhető és olcsóbb is lehet, mint a földgáz, különösen H tarifa igénybevétele esetén. Emellett nem termel káros anyagokat, így környezetbarát megoldást jelent. A Versati hőszivattyú nemcsak a fűtési igényeket elégíti ki, hanem a háztartási melegvíz szükségletét is, valamint hideg hűtővizet is biztosít az épületnek a forró nyári napokon. Az egyetlen hátránya régebbi épületek esetén jelentkezhet, ahol szilárd tüzelésű kazán és öntöttvas radiátoros fűtési rendszer van, mivel nem képes előállítani az ott elvárt 80-90°C-os előremenő fűtővízet. A hőszivattyú kifejezetten „alacsony hőmérsékletű” hőtermelőkhöz használható, ahol a fűtővíz hőmérséklete 30-50°C közötti.

Jellemzők

Fűtés

A fűtési üzemmód aktiválásával a hőszivattyú a külső hőforrásból származó hőt használja fel a belső tér fűtésére. Ez különösen hatékony és gazdaságos, mivel a környezetben megtalálható hőt hasznosítja a belső tér fűtésére.

Hűtés

A hőszivattyú képes csökkenteni a belső tér hőmérsékletét. A hűtési üzemmód aktiválásával a hőszivattyú a belső tér hőjét vonja el, így biztosítva a hűtést az épületben. Ez különösen hasznos a forró nyári hónapokban, amikor a belső tér hűtése elengedhetetlen a komfortérzet fenntartása érdekében.

Wi-Fi

A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a hőszivattyút távolról is szabályozhatjuk és ki/be kapcsolhatjuk.

Környezettudatosság

A Gree hőszivattyúk új, környezetbarát R32 hűtőközeggel üzemelnek. A berendezésekben korábban használt R410a hűtőközeget globálisan felváltja az R32-es jelölésű környezetbarát gáz, melynek nincs ózonkárosító hatása (ODP). A globális felmelegedési potenciál (GWP) értéke 675, mely elsőre talán magasnak tűnhet, de még így is sokkal alacsonyabb, mint a korábbi R410a hűtőközeg 2088-as GWP értéke.

Ne maradjon le a lehetőségről, kérjen ingyenes szaktanácsadást!

EGYEDI AJÁNLATKÉRÉS