Legfrissebb híreinkért és újdonságainkért kövessen minket közösségi oldalainkon.

Támogatott sportegyesület

Termékkeresés

Végfelhasználók
kérdései

Mi az inverteres klímaberendezés?

Az inverteres készülékek folyamatos teljesítmény-szabályozást tesznek lehetővé, így a fellépő teljesítményigénynek megfelelő kompresszor-fordulatszám beállításával a leghatékonyabb üzemelést és a legjobb komfortérzetet biztosítják.

Hová helyezzük el a klímát a helyiségben?

A klímaberendezések beltéri egységének ideális elhelyezése kiemelten fontos a megfelelő teljesítmény leadása érdekében.
Figyelembe kell venni, hogy hűtés illetve fűtés üzemmódban is hatékonyan tudjon dolgozni a készülék. Kiemelt figyelmet érdemel a klímák vezérlése fűtés üzemmódban, mivel a befújt meleg levegő áramlása sokkal nehezebben kalkulálható a folytonos meleg felfelé áramlás miatt.
Néhány példa a szabályozást megzavaró telepítési körülményekre: nincs elegendő távolság elhagyva a mennyezettől, függöny közelébe került a beltéri egység, túl nagy a helyiség belmagassága, nem megfelelő az épület szigetelése stb. Minden esetben indokolt a szakemberrel történő konzultáció a megfelelő falfelület kiválasztására. Továbbá a klíma helyének megválasztásakor figyelembe kell venni a beltéri és kültéri egység közötti minimális és maximális csőhosszra vonatkozó előírást.

Milyen teljesítményű klímára van szükségem?

Szakember helyszíni szemléje mindenképpen szükséges a pontos teljesítmény kiválasztásához, mivel figyelembe kell venni a hűteni/fűteni kívánt helyiségek hőszükségletét, amit számos helyszíni tényező befolyásol: ablakok mérete, szigetelés mértéke, belmagasság, hőforrások mennyisége (pl. hűtők), látogatók száma stb.
A túlméretezés, és az alulméretezés is jelenthet problémát, ezért a megfelelő teljesítmény meghatározása elsődleges feladat.

Lomo Plusz Wi-Fi-s klímánál lehet távolról Wi-Fi-n keresztül bekapcsolni a párátlanító funkciót? Illetve ha a távirányítón kikapcsolom a Wi-Fi-t véletlenül, akkor addig nem lehet használni Wi-Fi-n keresztül amíg be nem kapcsolom újra?

Minden funkciót be lehet kapcsolni a mobil applikáción keresztül (Wi-Fi-n keresztül), de ha kikapcsoljuk a távirányítón és ezáltal a klímán is a Wi-Fi-t, akkor a klímát a nem lehet távolról irányítani.

Gree készülékemen szeretnek Wi-Fi-n mobil applikációval csatlakozni de mindig hibát ír ki. Átmeneti probléma? Van erre megoldás?

A Gree Smart appot használja, nem a GREE+ -t. Ezért van probléma a bejelentkezéssel.

Vásároltam egy GDN40AW párátlanító készüléket, sajnos nem jön össze a cseppvíz elvezetés, mi lehet a trükk?
A kupakot lehajtottam és feltekertem a csőadaptert, de ennek ellenére is csak a tartályába hajlandó a vizet gyűjteni.

A kondenzvíz csatlakozót kell órajárás irányába eltekerni, ekkor a kifolyás a tartály helyett itt fog megtörténni.

Megoldható e, hogy az applikációból lássam esetleg a kinti és a benti hőmérsékletet távolról? Főként a benti érdekelne, hogy tudjam be kell e kapcsolni a készüléket avagy sem?

Sajnos egyelőre ez a funkció nem elérhető.

A mobilapplikációba történő belépés alkalmával a felhasználónév, jelszó és Európa kiválasztása után a bejelentkezés gombra kattintva az alábbi üzenet jelenik meg: “Hálózati kérelem időtúllépése” Sajnos nem tudok bejelentkezni, pedig szükséges lenne, mivel fűtésre használom a klímát, emelni szeretném a hőmérsékleti beállítást. A hálózat megfelelő, az applikáció a legfrissebb. Letöröltem, újratelepítettem, a készüléket (IOS) újraindítottam.

Ha a probléma huzamosabb ideig fennáll, akkor a berendezést kell újra csatlakoztatni a Wi-Fi-hez, vagyis csak a helyszínen lehet megoldani a problémát.

GREE split klímákra vonatkozó garanciális ügyintézést szeretnék kérni.

Amennyiben a termékkel kapcsolatban szervizigénye merülne fel, kérjük a beépítést végző szervizpartnerünknél szíveskedjen jelezni.

Azt szeretném megtudni, mennyire megbízható az applikáció? Nekem pont azért kellene Wi-Fi-s klíma, mert más városban vagyok és távolról szeretném időnként működtetni. Egyáltalán jól használható a Wi-Fi-s elérés vagy csak minimális dolgokat lehet állítani?

A klíma applikáció jól működik és jól használható. Időnként előfordulhat, hogy a szerverek karbantartása miatt, pár órára nem működik az alkalmazás megfelelően. Ez azt jelenti, hogy a klímaberendezésre nem tud rácsatlakozni az applikáció. Az applikációból nem minden funkció érhető el. De minden klíma tudja azokat a funkciókat amik az applikációban vannak. Az applikációban minden funkció benne van, amit távolról érdemes irányítani.

Itt vagyunk, ha segítenünk kell! Kapcsolat

NE MARADJON LE ÁLMAI
ÁLLÁSÁRÓL!

Jelentkezzen munkatársként a világ első számú klímamárkájához.
RÉSZLETEK
close-link