Marketing kampányaink 2018

Tisztelt Partnerünk!

Mint minden évben, idén is rendkívüli figyelmet fordítunk a marketing kampányunkra ezzel is tovább építve a márkánkat és segítve a sikeres értékesítést. Szeretnénk Önt is részletesen tájékoztatni az idei évben futó marketing tevékenységünkről.

 

 

UEFA BL

Mint azt már Ön is láthatta, a februárban kezdődő UEFA Bajnokok Ligája mérkőzései alatt háromszor is megjelenik a Gree Légkondicionálók reklámja az M4 Sporton. A májusi döntőkig mi is játékban vagyunk.

 

PETŐFI RÁDIÓ

Hallgassa Magyarország leghallgatottabb rádióját Ön is, hiszen május 14-től egészen júliusig naponta ötször lehet figyelmes reklámunkra, továbbá a nagy sikerrel futó reggeli Filmkitalálós nyereményjáték szponzora is a Gree.

 

IDŐJÁRÁS JELENTÉS

Június hónapban mind a TV2, mind az RTL Klub időjárás jelentés közvetítésének támogatója a Gree.

 

A TV2, a Super TV2 és a Fem3

csatornán egy hónapon keresztül 230 alkalommal jelenik meg a Gree Légkondicionálók reklámja és a Trendmánia műsor támogatói spotja. Ezzel a reggeltől estig tartó időszakkal, és a különböző csatornákon látható hirdetéscsomaggal szeretnénk elérni minden embert, aki televíziót néz, bármikor és bármely csatornán is tegye azt.

 

ÉPÜLETGÉPÉSZ SZAKLAP

Tavaly is nagy sikert futott a szakmai lap, így idén sem hagyhattuk ki. Keresse egész oldalas hirdetésünket a több ezer példányban megjelenő újságban.

 

ÉPÜLETHÁLÓ

265 m2-es Gree épületháló az Astorián? Igen! Ebben az évben június és július hónapban a főváros egyik legforgalmasabb részére feszítik ki a látványos hirdetésünket.

 

METRÓ BALUSZTRÁD

Ilyet még nem látott! A Deák Ferenc téri metróállomás többek között a piros és kék metróvonal csatlakozásának köszönhetően az ország legforgalmasabb metrómegállója. Az átszállásokat segítő mozgólépcsőt pedig egy teljes hónapra birtokba veszi a Gree.

 

Molinók

Az ország különböző, kiemelkedő pontjain molinókra lehet figyelmes. Járjon nyitott szemmel!

 

ORSZÁGJÁRÓ MARKETING

A nyári hirdetésink mellett továbbra is járják az országot a Gree autóink, melyek marketing értéke szinte felbecsülhetetlen.

 

Autómatrica

Az igen nagy sikerrel futó Partnertámogatási Programunknak köszönhetően szinte ellepték az utakat a Gree felirattal az oldalukon látható gépjárművek. Bármerre is járunk az országban, bármikor elhaladhat mellettünk egy Gree autó.

 

VILLAMOS FÓLIA

A 4-6-os a világ legforgalmasabb villamosvonal párosa. Így a tavalyi évhez hasonlóan idén szeptembertől is élünk a lehetőséggel, és felmatricázunk egy teljes villamost. Szálljon fel rá és élvezze az utazást a Gree villamossal!

 

Adwords

A Gree brandet az internetes Google Adwords kampányunk is nagyban növeli. A különböző internetes felületeken megjelenő displayeinken keresztül évente több, mint egy millió alkalommal  jelenik meg a hirdetésünk.

 

Röplabda

Az idei évben a Gree kiemelt figyelmet szeretett volna fordítani a sporttámogatásra. Ezen belül úgy éreztük, a legtöbbet a mai feltörekvő fiatalokért tehetünk, hiszen ezzel hozzásegíthetjük őket az egészséges életmódhoz, a mozgáshoz és az aktív kikapcsolódáshoz. Így idén a Szegedi Röplabda Egyesületet segítjük a siker útján, akik viszik a Gree márka hírét a sportvilágban.

 

-

A képek illusztrációként szolgálnak!


 

Előző hír Következő hír Vissza az összes hírhez